Nieuws2018-07-25T13:19:42+00:00

HET LAATSTE NIEUWS

Infrastructuur Specialist

27 september, 2018|

Als Infrastructuur Specialist word je ingezet op uitdagende projecten binnen de complexe (Enterprise) omgevingen van onze aansprekende klanten binnen diverse brances.

Transitiemanager

26 september, 2018|

Als Transitiemanager adviseer en begeleidt je grote en complexe (ICT) projecten, organisatie-veranderingen en transitietrajecten bij onze gerenommeerde klanten. Je neemt de regie bij deze trajecten en ontzorgt de klant bij hun veranderbehoefte.

Ouder nieuws

Cloud Engineer

26 september, 2018|

Als Cloud Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het beheren van verschillende (onpremise & Cloud) omgevingen. Je hebt een zelfstandige rol en werkt in de meest ambitieuze teams samen om projecten succesvol af te ronden.

Virtualisatie Specialist (Citrix/ VMware)

24 september, 2018|

Als Virtualisatie Specialist adviseer en assisteer je de klant met het ontwerpen, bouwen en inrichten van haar Virtuele Desktop Infrastructuur en het onderhouden en optimaliseren hiervan.

Technisch Projectmanager

24 september, 2018|

Als Technisch Projectmanager ben je in staat om grote en complexe ICT-projecten ten behoeve van implementatie, migratie, onderhoud en beheer bij onze gerenommeerde klanten, te managen. Je zorgt ervoor dat alle projectactiviteiten binnen de gestelde deadlines opgeleverd worden.

Microsoft Cloud Specialist

24 september, 2018|

Als Microsoft Cloud Specialist adviseer en assisteer je de klant met het ontwerpen, bouwen en inrichten van haar Microsoft Server en (Private) Cloud Infrastructuur en het onderhouden en optimaliseren hiervan. 

Linux / Open Source Consultant

24 september, 2018|

Wil je werken bij het leukste Open Source team van Nederland? Linux jouw overtuiging? Benieuwd hoe een dag eruit ziet van de Open Source Consultant binnen AnyLinQ Open Source? Lees dan snel verder!