Nieuws2019-01-10T10:53:16+00:00

HET LAATSTE NIEUWS

Ouder nieuws

BLOG: Innoveren kun je leren! – Paul van Noort

17 januari, 2019|

Bij AnyLinQ is je blijven ontwikkelen heel belangrijk. De bibliotheek van Universiteit Utrecht is een uitgelezen plek om mij te blijven ontwikkelen in mijn kennis van orchestratie, containerisatie en samenwerking met DevOps teams.

Infrastructuur Specialist

27 september, 2018|

Als Infrastructuur Specialist word je ingezet op uitdagende projecten binnen de complexe (Enterprise) omgevingen van onze aansprekende klanten binnen diverse brances.

Transitiemanager

26 september, 2018|

Als Transitiemanager adviseer en begeleidt je grote en complexe (ICT) projecten, organisatie-veranderingen en transitietrajecten bij onze gerenommeerde klanten. Je neemt de regie bij deze trajecten en ontzorgt de klant bij hun veranderbehoefte.

Cloud Engineer

26 september, 2018|

Als Cloud Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het beheren van verschillende (onpremise & Cloud) omgevingen. Je hebt een zelfstandige rol en werkt in de meest ambitieuze teams samen om projecten succesvol af te ronden.

Virtualisatie Specialist (Citrix/ VMware)

24 september, 2018|

Als Virtualisatie Specialist adviseer en assisteer je de klant met het ontwerpen, bouwen en inrichten van haar Virtuele Desktop Infrastructuur en het onderhouden en optimaliseren hiervan.