Over Ons
Over ons2020-07-08T22:24:55+02:00

De reis begint met een visie. Het zijn ambities die wij samen met onze klanten en partners willen bereiken. Nu, straks en later.

Onze kernwaarden

Team
Topresultaat halen we samen.

Ondernemend
We nemen verantwoordelijkheid, tonen initiatief en hebben daarbij de ambitie, kansen en vrijheid om dingen te veranderen.

Professioneel
Zeg wat je doet en doe wat je zegt – en wat we doen, doen we goed.

Plezier
We verbinden, geven betekenis aan wat we doen, met en voor elkaar. Zoals op de familiedag van de World of AnyLinQ 2019! 

Wat wij zien

Digitale transformatie herdefinieert elk aspect van een bedrijf. Deze verandering vindt plaats of je het nastreeft of niet. Het beschikbaar en inzichtelijk maken van data is pas het begin. Ontwikkelingen op het gebied als Big Data, Intelligence Networking en Artificial Intelligence,  zorgen er vervolgens voor dat we steeds meer met data kunnen. Hoe kun je hierin bijblijven als bedrijf, instelling of gemeente? Hoe blijf je aangesloten in een wereld waarin iedereen je wil inhalen?

Over ons

AnyLinQ is de gedreven en loyale partner die organisaties helpt de volgende stap te nemen in een datagedreven wereld – nu, straks en later.

AnyLinQ zorgt ervoor dat klanten hun data beschikbaar hebben, goed kunnen beheren en gebruiken. Het beschikbaar stellen van data is het begin. Wij helpen klanten waarde te halen uit data, zodat jouw organisatie het verschil kan maken

AnyLinQ levert niet alleen advies en ondersteuning. Onze specialisten ontwerpen en implementeren ook innovatieve projecten en diensten. Hierbij maken wij gebruik van een zelf ontwikkeld model – IT.Redefined. Een nieuwe kijk op IT waar de klant écht centraal staat.

Dit alles doen we door het verbinden van technologie, kennis en services.

DATA DISRUPT. WE CONNECT.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Consultancy is bij ons onderverdeeld in 4 business units. Waar zie jij je werken?

NETWORK & SECURITY

AnyLinQ | Network & Security staat voor connectie, verbinding èn technisch uitdagende opdrachten bij de top 200 bedrijven (enterprise) en grotere MKB organisaties binnen Nederland. IT heeft binnen deze organisaties een bedrijfs kritische rol. Wij vinden persoonlijke aandacht voor het individu en continue ontwikkeling zeer belangrijk. Wij hebben passende opdrachten en projecten, waarbij jouw ambitie en passie optimaal worden benut en gerealiseerd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er geleerd wordt van elkaar, wij faciliteren dit aan alle kanten.

Bij AnyLinQ | Network & Security vind je het leukste en beste netwerkteam van Nederland. Op de maandelijkse kennissessies, tijdens trainingen of studieavonden en via onze interne communicatiemiddelen ben je steeds optimaal bezig om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen.

Bekijk onze NSM vacatures   

OPEN SOURCE

AnyLinQ | Open Source staat natuurlijk voor Open Source, technisch uitdagende opdrachten bij de top 200 (Enterprise) organisaties van Nederland, persoonlijke aandacht en continue ontwikkeling. Wij wijzen jou toe op opdrachten en projecten die net ietsjes te moeilijk zijn en zoeken weer een nieuwe uitdaging voor je als je er bent uitgeleerd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er geleerd wordt van elkaar. Dit faciliteren wij aan alle kanten.

Bij AnyLinQ | Open Source vind je het leukste en beste Open Source-team van Nederland. Op de maandelijkse kennissessies, tijdens trainingen of studieavonden en via onze interne communicatiemiddelen tackel je IT-dilemma’s, die je thuis of bij de opdracht tegenkomt!

Bekijk onze OS vacatures   

SYSTEM & CLOUD MANAGEMENT

AnyLinQ | System & Cloud management geeft invulling aan de meest innovatieve en uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers. In een team met ruim 40 zeer ervaren professionals zijn wij steeds op zoek naar de uitdagingen die passen bij de expertise en het groeipad van de consultants. Persoonlijke aandacht, groeien in je ontwikkeling en kennisdelen zijn voor ons belangrijke aspecten in de begeleiding waar wij de consultants graag in faciliteren.

Het team van System & Cloud management staat garant voor innovatieve projecten, veel kennis, uitdagingen, plezier maken en inspirerende collega’s!

Bekijk onze SCM vacatures   

TRANSITION SERVICES

AnyLinQ | Transition Services staat natuurlijk voor IT Transities, in technisch projecten en zeker regie opdrachten bij de top 200 (Enterprise) organisaties van Nederland. Persoonlijke aandacht en continue ontwikkeling is erg belangrijk voor ons. Wij verzorgen opdrachten en projecten die net iets te moeilijk kunnen zijn en zoeken weer een nieuwe uitdaging voor je als je er bent uitgeleerd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er geleerd wordt van elkaar. Dit faciliteren wij aan alle kanten.

Bij AnyLinQ | Transition Services vind je het leukste en beste Transition Services team van Nederland. Op de maandelijkse kennissessies, tijdens trainingen of studieavonden en via onze interne communicatiemiddelen tackel je IT-dilemma’s, die je thuis of bij de opdracht tegenkomt.

Bekijk onze TS vacatures   

0
Score for customer satisfaction
0+
Certified Senior IT professionals
0
Locations
0+
Vendor certifications
0
Average years of experience

Een aantal van onze klanten voor wie wij werken

Of bekijk alle vacatures
Go to Top