NOC Service Engineer IP en Security

Wij zijn op zoek naar een NOC Service Engineer Network & Security voor het bedrijfsonderdeel Managed Services wat deel uitmaakt van de Solutions tak van onze organisatie AnylinQ in Den Bosch. Is de netwerktechnologie van vandaag jouw passie en volg je graag de nieuwe ontwikkelingen op dat vlak, dan zoeken we jou. Maak deel uit van een bedrijf waar je bij iedereen voelt dat we samen aan iets bijzonders werken!

 

Wat ga je als NOC Service Engineer IP en Security doen?

Je komt in het Managed Services team van 16 ambitieuze collega’s te werken. Zij zijn verantwoordelijk voor 150+ beheercontracten op de gebieden Network & Security, Data Management en Storage, Server en Virtuality. Het team is opgedeeld in meedere disciplines met daaraan een teamleider gekoppeld die de dagelijkse aansturing verzorgt. De (Sr.) Service Consulants staan je bij met raad en daad. Het team wordt aangestuurd door de Manager Service Operations.

Je komt in het team Network & Security terecht waarbinnen je als skilled NOC Service Engineer samen met de (Sr.) Service Consultants werkzaam bent. In ons NOC lossen we samen al 60% van alle inkomende incidenten op en pakken we de wijzigings verzoeken op van klanten namens de Managed Service Organisatie. Jij voegt waarde toe met jouw kennis en kunde om zoveel mogelijk issues opgelost te krijgen. De Service Consultants helpen jou waar nodig met raad en daad mocht onverhoopt de complexiteit te groeien. Maar dan wel op een manier dat je voortaan het zelf kan oplossen. “You learn as you move”. Je maakt onderdeel uit van het “zelf sturend Managed Service Network & Security Team en je helpt actief mee aan het bouwen van een goed lopend team.

Als NOC Service Engineer Network & Security binnen AnyLinQ heb je een diverse job. Je helpt de klanten (pro) actief met hun technische uitdagingen, daar waar je kan adviseer je hen binnen jouw vakgebied. Samen met de Sr. Service Consultants zorg je voor een stabiele omgeving bij de klanten. Je werkt dus altijd samen met collega’s en staat er nooit alleen voor. Namens AnyLinQ ben je de ingang voor de Managed Service organisatie en daarmee ben je ons succesfactor in de dagelijkse dienstverlening naar onze klanten. Je staat de klanten te woord, je doet de analyse van het vraagstuk en zorgt met jouw kennis en kunde dat je het oplost, beantwoord of dat je samen met de Sr. Service Consultants zorgt voor een verdere adequate opvolging.

 

Hoe ziet een dag er dan uit?

Je hebt met het team gezamenlijke dag-start waarin het werkpakket met elkaar wordt besproken. Dan bekijken we wat er speelt bij de klanten en gaan we troubleshooten, changes doorvoeren en plannen schrijven. Met de stakeholders zullen we de status van de IT-omgeving overleggen en maken we een release en capacity management plan voor gezamenlijke klanten. Je bent ook verantwoordelijk voor het oppakken tickets en checken van monitoring events. Denk aan 0 t/m 20 tickets per dag. Je zal issues checken en klanten telefonisch te woord staan als ze je expertise nodig hebben. Dit doe je voor aansprekende klanten zoals de A’dam toren in Amsterdam, de Amsterdam Arena, andere eventorganisaties en andere gave klanten waar jij het verschil kan maken.

Doordat we strategisch partnership hebben met meerdere Vendors partner kan jij je kennis bijhouden met de meest innovatieve oplossingen en technieken. Er is erg veel ruimte voor ontwikkeling binnen AnylinQ. We hechten veel waarde aan het op doen van kennis en het onderhouden daarvan. Daarom organiseren we vele kennissessies zodat jij bij kan blijven met alle nieuwe ontwikkelingen. Deze worden gegeven door Vendors, eigen Specialisten of Freelancers. Wij juichen eigen initiatief toe en helpen je graag met het organiseren. Zo kan iedereen zijn specialisme delen met collega’s.

 

Locatie

Je standplaats is het kantoor in Den Bosch in de Gruyterfabriek; een erg mooie, moderne en inspirerende locatie om vanuit te werken. Het is een leuk team waar veel wordt gelachen, je luncht samen en bij mooi weer maken we een wandeling tijdens de lunch.

 

“How we roll”; een quote van de Manager

“Alles wat we doen, moet geënt zijn om de wereld voor de klant of voor jou te verbeteren. Disrupt alles, maak de boel wakker en laat zien dat je dingen kan verbeteren en positief veranderen. Die ruimte is er. We zijn van de zelfsturende teams aanpak. We dagen elkaar uit om tot de beste oplossing te komen”.

 

Over ons:

Doordat we strategisch partnership hebben met meerdere Vendors partner kan jij je kennis bijhouden met de meest innovatieve oplossingen en technieken. Er is erg veel ruimte voor ontwikkeling binnen AnylinQ. We hechten veel waarde aan het op doen van kennis en het onderhouden daarvan. Daarom organiseren we vele kennissessies zodat jij bij kan blijven met alle nieuwe ontwikkelingen. Deze worden gegeven door Vendors, eigen Specialisten of Freelancers. Wij juichen eigen initiatief toe en helpen je graag met het organiseren. Zo kan iedereen zijn specialisme delen met collega’s. We maken deel uit van een ecosysteem van toonaangevende technologiebedrijven en zijn een kennispartner van onder andere Huawei, Commvault, VMware en Fortinet. Onze ambitie is to be the best and brightest in data. Onze organisatie heeft twee dienstverleningen, Consultancy en Solutions. Deze functie is onderdeel het team van Managed Services, binnen Solutions.

 

Doorgroeien:

We helpen je om verder te groeien. We vinden het belangrijk dat jij verder komt en tegelijkertijd het verschil kan maken bij onze klanten. De betrokkenheid bij de klanten is hoog. Naast het bijhouden en bijschaven van je technische kennis helpen we je ook graag met je groei in je soft skills. We stimuleren dat je certificeringen gaat behalen. Als jij groeit, groeien wij ook! Wanneer jij laat zien dat je een absoluut talent bent, gaan wij je helpen zodat je kan doorgroeien naar de een (Sr.) Service Consultant rol.

 

AnyLinQ

We zijn al jaren aan het groeien. Dit doen we doordat we het verschil willen maken voor onze eigen mensen. Een hecht team is erg waardevol en daarom organiseren we jaarlijks de volgende events:

 • Nieuwjaarsborrel
 • 3 kwartaal bijeenkomsten
 • Een zomer BBQ
 • Een familiedag
 • Een Business Unit uitje
 • 2 maal feest in de december maand
 • En vele kennissessies!

Wij begrijpen dat onze mensen volle agenda’s hebben en daarom zijn bovenstaande events niet verplicht. Maar we zouden het super vinden als je er deel van uit wilt maken.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een (beginnend) netwerkbeheerder die voor meerdere klantomgevingen hebt gewerkt in een soortgelijke functie.
 • Je hebt wat ervaring in kleinere project organisaties. Je bent gewend om met meerdere stakeholders goed te kunnen communiceren. Moet kunnen communiceren in Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Je bent in staat om complexe klantvragen naar een goed einde te brengen, ook al ben je zelf niet degene die het altijd oplost (collega’s; vendoren, …).
 • Vanzelfsprekend kan je zelfstandig werken en ben je bijzonder initiatiefrijk.


Wat zoeken wij in een NOC Engineer IP en Security:

 • CCNA en/of HCNA kennis (certificering niet vereist)
 • Kennis van WLAN is een pre
 • Ervaring met het werken met SLA’s
 • Ervaring met het werken obv ITIL (certificering niet vereist) en met ITSM Tool TOPdesk
 • Ervaring Firewalls (liefst Fortinet – in de kern snappen hoe het werkt)
 • Loadbalancing F5
 • De drang om elke dag beter te worden
 • Toffe collega’s om mee samen te werken
 • … o ja, heb je een baard, dan val je niet buiten de toon


Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitstekend salaris
 • Opleidingsbudget
 • Goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen
 • Laptop
 • Pensioenregeling
 • Werken in een super leuk team bij Managed Services!
 • Informele en platte organisatie waar de mogelijkheden oneindig zijn;
 • Een organisatie met een persoonlijke aanpak;
 • Een interessante en afwisselende functie bij een toonaangevende organisatie binnen de netwerkwereld.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer
Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op

2. Telefonisch contact
Recruitment zal contact met je opnemen om kennis te maken.

3. Eerste gesprek
We nodigen je uit bij ons kantoor in Leusden of Den Bosch voor een persoonlijke kennismaking. We zijn benieuwd naar jou als persoon en wat je drijfveren zijn voor een nieuwe functie.

4. Tweede gesprek
In dit gesprek zullen we op je technische kennis inzoomen en kan je ons alles vragen wat je wilt nog wilt weten.

5. Contractvoorstel
We doen je een aanbod!

6. In dienst
Het tekenen van het contract en een hulde rondje op kantoor. Welkom!

Zullen we een kennismaking opzetten? Solliciteer direct!

2020-02-25T16:13:12+02:00